Мовна галявина “Українську рідну мову в дар дали мені батьки”

9 листопада 2017 року, об 11.00 годині, працівник бібліотеки-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132а) МЦБС Департаменту культури міськвиконкому, Каюда Ю.Я., спільно із школярами 4-В класу ЗШ№12 провели цікаву зустріч на веселій «мовній галявині».

Розпочала зустріч класний керівник, Кімак Наталія Львівна, яка надала школярам коротеньку історичну довідку про встановлення свята «Дня писемності та мови» та про вшанування пам’яті Преподобного Нестора-Літописця.

Бібліотекар, Каюда Ю.Я., розповіла дітям про особливості відзначення Дня Української писемності та мови, а також провела ряд цікавих мовних вправ на перевірку знань з української мови, розвиток уваги, мислення, спостережливості та креативності.

Весела атмосфера та позитивний настрій учнів були під час відгадування мовних загадок та ребусів, а доповнення українських прислів’їв та приказок допомогло збагатити мовну культуру школярів. На завершення, кожен учасник мовної зустрічі, висловив власні думки щодо розвитку української мови, її вдосконалення.

Відповідальна за проведення Каюда Ю.Я.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top