“Ми українці всі одна сім’я, єднає нас Тарасове ім’я”

Щороку відзначають українці у ці березневі дні річницю від дня народження великого сина України, геніального поета і прозаїка, неперевершеного художника – живописця Тараса Григоровича Шевченка.
Ім’я Великого Кобзаря ми згадуємо часто, адже він подарував нам безцінний скарб: свої чудові твори, з яких звучить любов до України і турбота про її майбутнє.

14.03.2018 року з нагоди 204 річниці з дня народження великого українця Т. Г. Шевченка бібліотекарі бібліотеки – філії №1 по роботі з дітьми (Мазепи,11а) Івано – Франківської МЦБС Департаменту культури Івано – Франівської міської ради, разом з вчителями ЗОШ №4 Кулявою Любов Михайлівною та Лепецькою Галиною Михайлівною підготували зі школярами 3 – Б класу ЗОШ №4 Шевченківські читання “Ми українці всі одна сім’я, єднає нас Тарасове ім’я”.

Зав. бібліотекою Марковська О.М. допомогла читачам поринути у світ життя і творчості поета і збагнути пророчість його слів і їхню актуальність у наш час. Для кращого сприйняття біографії Шевченка було використано мультимедійну техніку.

Тарасове слово прозвучало і з уст дітей. Школярі віршами і піснями прославляли величне Кобзареве слово. Свято відбулося урочисто і святково.
До уваги присутніх була запропонована книжкова виставка “Великий син, великого народу”. На закінчення прозвучали пісні про Шевченка, було показано відеоролик про вшанування його пам’яті.

Відповідальна за проведення Марковська О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top