«Ми вдячні Богові та долі за гарне свято – свято волі»

22 серпня працівники центральної бібліотеки для дітей (вул. С. Бандери, 8) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради запросили читачів на історичний круїз «Ми вдячні Богові та долі за гарне свято – свято волі», присвячений Дню Незалежності України. 

Дата проголошення Незалежності України стала зворотньою віхою в історії розвитку Української держави, могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту. Цей день для нас є святом єднання, переоцінки наших ідеалів.

В День Незалежності  ми вітаємо один одного зі святом та бажаємо міцного здоров’я, щастя, достатку, миру, наполегливості та перемоги у вирішенні життєво важливих проблем, подальших успіхів у всіх справах в ім’я процвітання незалежної України.

Біля книжково-ілюстративної виставки «Подорож Україною» бібліотекарі розмовляли з дітьми про День Незалежності. Книга «Мандруємо Україною», що представлена на  виставці, запрошувала читачів у справжню подорож знайомими та незнайомими куточками України. Бібліотекарі та читачі відкривали Україну разом, а допитливі та непосидючі герої – малюки Лисеня та Вовченя – супроводжували у подорожі та розповідали про найкрасивіші куточки України, незвичайні пам’ятники та музеї, дивовижні парки, озера, гори, печери! Запрошуємо усіх здійснити подорож з книжкою «Мандруємо Україною»! Ви побачите й дізнаєтесь багато нового та цікавого. Ми – мандрували, дивувалися і … посміхалися!

З Днем Незалежності, Україно!

Відповідальна за підготовку та проведення Телезин Галина.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top