“Миколай творить дива”

19 грудня 2017 року ми будемо відзначати День Святого Миколая. Це свято – одне з найулюбленіших днів, про який у нас залишилися найсвітліші спогади з дитинства. Кожна дитина знає, що в ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай приносить дарунки і залишає їх під подушкою. Чекають на подарунки і дорослі.

Для працівників читального залу  ЦБ (вул. П.Орлика,5) Івано-Франківської  МЦБС департаменту культури міської ради стало доброю традицією напередодні  Дня Святого Миколая творити справи милосердя.

Через соцмережі ми знайшли молоду жінку, маму-одиначку, яка недавно народила немовлятко і потребує допомоги. Працівники читального залу передали їй дитячі речі,  предмети гігієни, продукти та солодощі, а також зібрали грошову допомогу. Вже не перший рік допомагаємо Святому Миколаю прийти і в родини Віри Ємельянової та Марії Щерб’як.

Перші п’ять відвідувачів  читального залу отримали приємний  сюрприз до свята – годину безкоштовного користування  Інтернетом.

Закликаємо приєднуватися до нашої ініціативи. З огляду на ситуацію в Україні поле для справ милосердя – безмежне. Пам’ятаймо, що добро завжди примножується добром.

Спільна відповідальність працівників читального залу ЦБ.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top