“Мандрівка в казковий світ”

12.01.2018 року у бібліотеці-філії №12 (с. Микитинці, вул. Грицишина,10) МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради, з нагоди святкування 390 річниці  від дня народження Шарля Перро, відбулася година літературного читання “Мандрівка в казковий світ”. На заході бібліотекар ознайомила присутніх з життям та творчістю письменника. Діти читали улюблені казки, та відгадували загадки про казкових героїв.

Шарль Перро ввів у літературу героїв справжніх, яких насправді не буває. Це одне з найвидатніших відкриттів, зроблених ним у світі Казки. Історії про сплячих красунь, добрих падчериць і злих мачух розповідали не одне століття. Казки Шарля Перро відкрили справжній “казковий рух” у світовій літературі. У них з’явились продовжувачі й наслідувачі.Це був найдобріший казкар в історії літератури. Він перший створив справжні дитячі казки — добрі та щасливі.

Ось таким був він, автор першої дитячої книжки, основоположник жанру «Чарівна казка» — Шарль Перро. 390 років виповнилося від дня його народження, а його ім’я пам’ятають і казки — читають.

Відповідальна за захід  Вовк О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top