Майстер-клас “Символ року 2020” (рік миші)

9 січня в бібліотеці-філії №4 (вул. Є. Коновальця 132а) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, 0 15.30 годині відбувся майстер-клас «Символ року 2020 (рік миші) ».
Мишка – символ 2020 року, тому саме цю ідею вирішили втілити й потішити найменших користувачів бібліотеки. За допомогою кольорового паперу, картону, ножиці та ще деяких деталей в нас вийшла мила мишка, яку можна повісити на ялинку, комусь подарувати чи просто залишити собі на згадку про нашу бібліотеку. В когось мишка вийшла синя, а в іншого голуба, жовта, а ще ми грались мишками в читальному залі. І в кожного з присутніх ця тваринка була по-своєму гарна й кумедна.

Ці світлі, радісні і веселі різдвяні свята завжди починаються з колядок, то ж в нашому залі, для ще кращого настрою, лунали найвідоміші і популярні обрядові пісні такі як «Добрий вечір тобі, пане господарю», «Небо і земля нині торжествують», «Нова радість стала», «Бог предвічний народився», «Бог ся рождає» і «Во Вифлеємі нині новина». Учасники нашого масового заходу підспівували й насолоджувалися майстер-класом.

Діти поділилися своїми враження з нашого свята й з вдячністю заколядували «По всьому світу» й «Тиха ніч», а віншували «Маленький Ісусик», «Я маленький пастушок» і «Щедрик, Щедрик».
З власноруч зробленими іграшками, цукерками й приємними враженнями діти поверталися додому й обіцяли частіше відвідувати бібліотеку. Адже, за словами, одного з читачів, «тут – так класно».
Відповідальна за проведення Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top