Майстер-клас з виготовлення мишки

Нарешті настала довгоочікувана пора − Новий Рік. Напевно, всі ми чекаємо цього свята. Якимсь теплом незвичайним віє від нього. Всі ми в очікуванні дива. Це і додає, напевно, щось таке трепетне і хвилююче.

Напередодні Нового Року бібліотека-філія 2 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради 30.12.2019 року провела майстер-клас з виготовлення мишки на Вічевому майдані. Сама підготовка до свята дає нам прекрасну можливість проявити творчість, всю фантазію, вигадати щось новеньке і незвичайне. Причому творчість може згуртувати всю сім’ю. Спільна радість оформлення і виготовлення мишки своїми руками — що може бути краще? Адже в такий подарунок вкладається душа, тепло і їх ні з чим не порівняти.

За допомогою кольорового паперу, ножиць, клею, магії і бажання творити, а головне дарувати ми робили чудові мишки для себе чи друзів та родичів, тому що це є головний символ 2020 року.

Цей майстер-клас пройшов незабутньо-казково. У цей передноворічний час усі отримали велике задоволення від самостійного виготовлення шедевру.

Відповідальні за проведення: Дяків Р. Б., Цібій С. О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top