Майстер-клас з виготовлення квітів для матусі

Травень – місяць, багатий на свята, найпишніша та найпрекрасніша пора весни. І одне з травневих свят в Україні називається просто, але стосується кожного з нас, кожної людини, яка живе та ходить по землі. Це – День Матері. День Матері відзначається в нашій країні у другу неділю травня. Мати – найрідніша людина. Ії голос, яким би він не був, мелодійний чи ні, все одно наймилозвучніший. Теплі руки матері – це перше, що відчуває малюк. Ніжні дотики, колискова, ласкаві слова – все це прояви материнської любові, тепла. Мати – це та, хто дала життя, дала можливість з’явитися на цей світ, побачити сонце та небо, пробігтись зеленою травицею, проявити себе у цьому світі.   

 Вже стало традицією в нашій бібліотеці проводити майстер – класи з виготовлення подарунків.

26 квітня 2018 р. в бібліотеці –філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міськвиконкому відбулося чергове заняття гуртка «Умілі руки», майстер-клас з виготовлення квітів для матусі. Бібліотекар розповіла діткам про історію свята, запропонувала власноруч  створити квіти для своїх матусь. На майстер-класі діти використовували фетр, фоамірану, клей, різнобарвні стрічки. Такі подарунки, зроблені з любов’ю і від душі, стануть найкращим подарунком для їхніх мам та бабусь. Учасники отримали весняний настрій та велике задоволення від своєї роботи.

     Напередодні цього свята  ми від усієї душі вітаємо дорогих мам зі святом. Хай світлом і добром відгукуються у душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top