Майстер-клас з виготовлення браслету «Шамбала»

Браслет «Шамбала»- популярна прикраса сучасності. Браслет оживляє будь-який образ, до того ж, вважається, що за допомогою цих чарівних браслетів в ваше життя можна залучити любов і удачу, фінансове благополуччя і душевний спокій.

26 липня 2018 р. в бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міськвиконкому відбулося чергове заняття гуртка «Умілі руки» майстер-клас з виготовлення браслету «Шамбала».

Щоб сплести Шамбалу своїми руками, потрібні підручні матеріали, вміння і терпіння. При виготовленні браслету головне підходити до процесу в гарному настрої і з позитивними думками, а камені потрібно дбайливо підбирати за магічними і лікувальними властивостями. Дизайнери продають браслети в самих різних варіаціях, і можна вибрати на свій смак. Знавці стверджують, що браслет Шамбала повинен бути не куплений, а зроблений власними руками. Тільки тоді він поєднується зі своїм власником, отримує частину його енергії і допомагає йому в усьому.

Хочеться, щоб все наше життя складалося тільки з приємних миттєвостей. У цьому вам поможуть браслети «Шамбала», які просякнуті містикою, володіють сильною енергетикою. Вони справжні орієнтири в нове, щасливе життя.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top