Майстер-клас “Галерея новорічних саморобок”

Ось і прийшла зима із снігами, заметілями, морозами. Закружляли в танці тендітні сніжинки, вкриваючи все навкруги пухнастою ковдрою. Зима прийшла не сама, а з дарами, з Різдвяними святами, найчарівнішими, найсвітлішими, наймилішими святами, коли люди поринають в атмосферу дива, даруючи собі та своїм близьким незабутню казку.

А справжнім подарунком для дітей в цей останній місяць року став майстер-клас “Галерея новорічних саморобок” який провела 26.12.2018р. бібліотека-філія №13 (с.Хриплин, вул. Берегова 4в) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради.

Працювали діти охоче, дружно, весело – виготовляли ялиночки, дзвіночки, сніжинки-пушинки, ангеликів, прикрашаючи їх стразами, стрічками та мережевом.

Завдяки завзятим дитячим рукам бібліотечна ялиночка засяяла оригінальними новорічними саморобками. Щасливі і радісні діти розійшлися по домівках, несучи в свої сім’ї теплі, ніжні і приємні ялинкові прикраси, які не зрівняти з купленими і які хочеться робити і робити. Тож щасливого Різдва, вам любі діти, ростіть здорові, розумні,
кмітливі під мирним сонячним небом.

Відповідальна за захід Бабій О.С.та Крулів Р.Б.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top