Майстер-клас “Валентинка на пам’ять”

07.02.2018 0 16:00 в приміщенні Хриплинської ЗОШ (вул.ГероївУПА2) бібліотека-філія №13 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провела майстер-клас “Валентинка на пам’ять”.

Напередодні дня закоханих, який святкують 14 лютого, в 4 класі Хриплинської ЗОШ відбувся майстер-клас з виготовлення валентинок своїми руками. Діти працювали способом торцювання – це один із видів паперового рукоділля. До роботи підійшли творчо і з натхненням. Валентинки з дитячих рук виходили гарні, цікаві та колоритні. Кожна дитина старалася вкласти в свій виріб душу і серце, адже їхні валентинки стануть гарним подарунком рідним.

На початку заходу завідувачка бібліотеки Бабій О.С. познайомила дітей з історією виникнення Валентинового дня, розповіла як цей день відзначають в різних країнах світу, а також провела вікторину “Чи знаєте ви героїв казок, які уміли дружити та любити”.

Валентинів день – один з тих свят, без яких наше життя було б біднішим. Так нехай же в наші серця і в наші сім’ї це свято принесе щирі і світлі почуття, доброту, розуміння, і любов до рідних та друзів.

Захід підготувала та провела Бабій О.С. та Крулів Р.Б.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top