Літературно-мистецька сторінка “Чарівна осінь в гості завітала”

1 жовтня 2018 року для юних користувачів бібліотеки-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбулася літературно-мистецька сторінка “Чарівна осінь в гості завітала”.

Осінь. Різнобарвна, розмаїта. Спочатку вона пишна, золота й сонячна, а потім – сумна, дощова, холодна. Густими туманами, полум’яною ковдрою з листя та першими іскорками інею щедро вкриває землю осінь.

Щоб відчути, яка урочисто-прекрасна атмосфера панує навкруги, продовжити це неймовірне відчуття та створити чудовий осінній настрій, бібліотекарі підготували для дітей яскраві та проникливі вірші про осінь українських поетів та виставку-враження “Щедрі барви осені”.

Учні читали вірші Л. Костенко “Березовий листочок”, “Красива осінь вишиває клени”, “Сю ніч зорі чомусь колючі”, Д. Павличка “Вітер”,”Зажурилась квітка”, А. Качана “Дощова осінь”, М. Пономаренко “Осінь пензлика взяла”, В. Сосюри “Осінь”, ділилися враженнями від почутого та розповідали, чому вони люблять осінь, пригадували прислів’я, приказки, прикмети про цю мальовничу пору року. Чарівні твори українських поетів та класиків літератури подарували листопад емоцій та незабутніх вражень.

Відповідальна за проведення Арабчук О. С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top