Літературний урок “У країні Читалії”

Ми знаємо, що є такий вислів: «Скажи мені з ким ти дружиш, і я скажу тобі, хто ти». З таким же правом можна сказати: «Скажи мені, що ти читаєш, і я скажу тобі хто ти».

Такими словами розпочала бібліотекар Захарів О.Я. літературний урок “У країні Читалії”у Франківському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей, який відбувся 31.07.2017 о 16.00 год.

Дуже часто доводиться чути непоодинокі думки, що сьогодні, у час науково-технічного процесу, потреба у читанні зникає.

Ми разом з вами дійдемо в ході нашого заходу до сталої думки, що людина, яка любить і вміє читати – щаслива людина.Бібліотекар розповіла про світову історію винаходу паперу, що таке означає «рукопис» та про те, звідки почалося книгодрукування.

Цікаві факти історії книги (найцікавіші рукописи, про книги-гіганти та книги-мініатюри) наводила бібліотекар у своєму виступі.

З великою зацікавленістю та азартом провела бібліотекар Бойко М.П. вікторину «Мудрим ніхто не вродився, а навчився» та літературний брейн-ринг «Парад літературних героїв».

Захід пройшов емоційно, весело, цікаво.

На прощання бібліотекарі подарували дітям центру книги, альбоми, кольоровий папір, олівці, фарби, ножиці, замальовки та інш. Звичайно, що усіх пригостили й солодощами.

Присутніх було – 20 дітей під опікою вихователя.
Відповідальна за захід – Бойко М.П.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top