Літературне свято “Ой хто, хто Миколая любить”

19 грудня 2017 року бібліотека філії №12  с. Микитинці, (вул. Грицишина,10) МЦБС  Департаменту культури Івано – Франківської області спільно з Народним домом с. Микитинці та Микитинецькою ЗОШ, провела літературне свято “Ой хто, хто Миколая любить”.

Хоч ніхто й ніколи не зустрічався святим Миколаєм віч-на-віч, але всі щиро вірять, що він існує. Про життя Святого Миколая розповідають  багато історій, а про його щедрість ходили навіть легенди. Своїм милосердям Миколай заслужив винагороду у Бога – благодать творіння чудес, а люди нарекли Чудотворцем.

Для дітей свято Миколая – особливе, тому що він обов’язково дарує їм подарунки. Діти знаходять різні солодощі вранці під подушкою. Для того   щоб отримати дарунок від святого Микола, необхідно бути слухняним та добре поводитися протягом усього року. На свято зібрались багато чудових діток.

Захід відбувався весело та цікаво. Були проведені конкурси, ігри, літературні вікторини та лунали пісні про святого Миколая . Всі, від малого до великого, отримали солодкі подарунки та багато позитивних емоцій.

Це свято відзначили весело і щиро, дякуючи Святому Миколаю за допомогу, і підтримку в житті.

Відповідальна за захід – Вовк О.М.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top