Літературна година «Любов до книги – любов до мудрості»

 Книга – одне з найбільших чудес, створених людиною. Значення книг у житті важко переоцінити. З дитячих років вони допомагають нам пізнавати світ, дають поради,  вчать жити.

28.03.2019 року в рамках Всеукраїнського тижня дитячого і юнацького читання в бібліотеці-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбулась літературна година «Любов до книги – любов до мудрості».

Присутні на заході – вихованці дитячо-юнацького клубу «Прометей» (педагог-організатор Христина Микицей), більшість яких є членами гуртка «Пізнайко». Під час заходу діти дізнались шлях розвитку книги, про перші паперові книги, та першу друковану книгу в Україні яка називалась  «Апостол».

Бібліотекар наголосила, що книга – унікальне, феноменальне творіння людства. Ми не можемо уявити своє життя без книги. Вони – наші постійні супутники, джерело знань для кожної людини, наш найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях.

Діти ділились враженнями про свої улюблені книги, та їхніх героїв. Взяли участь у вікторині, відгадували загадки, розказували вірші. Також познайомились з новими книгами, які були представлені на поличці «Зупинись на хвилинку – подивись на новинку».

Бібліотекар закликала присутніх шанувати, берегти, читати книги. Відповідальна Подолецька Г.І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top