«Лине слава козацька з далеких віків»

«Я – козак, і – ти – козак,

                                        Я – вояк, і ти – вояк,

                                         Щоб в бою стояти мужньо,

                                          Ми повинні бути дружні», –

такою  мірилкою  розпочалися  козацькі розваги «Лине слава козацька з далеких віків», що відбулися 10 жовтня 2018 року о 15:30 год. в бібліотеці – філії № 1 (вул. Вовчинецька, 206)  МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради.

Разом з дітками ДНЗ №17 «Ромашка»: куренями «Орлята» і «Соколята», з козаком Байдою та Джурою було дуже весело і цікаво. Козачата  робили «військову» зарядку, вправлялися в метанні гранати , в «варінні» борщу, в передачі «гарячої» картоплі, в бігу з перешкодами, в танцях і співах. На завершення всім учасникам свята було вручено патріотичні та солодкі сувеніри, призи- клейноди і козацькі грамоти.

До справи долучилися всі працівники бібліотеки: зі вступним словом виступила Воробчак М.Д., далі Васьків О.О. в ролі козака відразу заінтригувала дітей своїм неординарним виходом, Поприч С.В. організувала виставку літератури, Недбаєва О. М. зайнялася художнім оформленням зали. І, звичайно. левову частку роботи в організаціїї заходу зробив садочок «Ромашка», його інструктор з фізвиховання Бойчук М. В., методист Парипа Н. М., музкерівник Лаврів Ю. В., вихователі Марундяк О. І., Генсіровська Х.В. та ін.

 То ж не буде переводу українському народу доки з глибини сторіч долина козацький клич : «Будьмо! Гей!»

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top