“Крок до знань”

    “Знання робить життя прекрасним”

                                                                       (народна мудрість)

1 та 2 вересня в бібліотеці – філії №14 (вул. Довженка,12) МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради проводився захід до Дня знань – поради для розумних “Крок до знань”.

1 вересня, свято Першого дзвоника, День знань – свято радісне і хвилююче, яке завжди залишається в житті кожної людини. Звучання урочистої музики, прекрасних вітань, побажання успіхів у навчальному процесі підносить святковий настрій і незабутні враження. Бібліотекарі долучаються до привітань і бажають усім школярам відкривати нові вершини знань, зустріти добрих друзів, досягти омріяної мети.

Про знання можна говорити багато, а можна скористатися висловлюваннями мудрих людей, які варто взяти до уваги на все життя. Саме такі поради всі бажаючі могли прочитати, а також взяти з собою.

Жартівливі поради піднімали настрій, а розумні –  допомагали задуматись.

Доповненням були веселі віршики, загадки, розмальовки. Гра “Що я візьму до школи” захоплювала всіх користувачів, а листівка “здійснення мрій”  об’єднувала і допомагала знайти друзів.

Для батьків було запропоновано поради, які допоможуть їм у вихованні своїх дітей.

День знань повинен стати для школярів початком наполегливої праці, надійним кроком у світ пізнання. Хай всім щастить у новому навчальному році! 

Відповідальна за проведення Засєдко Р.О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top