Краєзнавче асорті: «Івано-Франківськ: від давнини до сучасності»

Івано-Франківськ – місто історичне, багате на пам’ятки національного і місцевого значення. Наші мешканці активно приймають участь у всіх дійствах, бо люблять своє місто, шанують його і гордяться ним.

До 356 річчя Івано-Франківська у читальному залі бібліотеки-філії № 2 07.05.2018 оформлена постійно діюча виставка краєзнавче асорті: «Івано-Франківськ: від давнини до сучасності». На виставці представлені такі книги: «Станиславів, Станіслав, Івано-Франківськ», В. Полєк «Майданами та вулицями Івано-Франківська», «200 вулиць Івано-Франківська», «Від Станиславова до Івано-Франківська».

Читачі мають змогу ознайомитися із минулим нашого міста, історією його вулиць, площ, історією пам’ятників культури, а також дізнаються про події та розвиток міста, літературне-мистецьке життя і перспективи на майбутнє.

У місті культурне життя впродовж року – це процес. Його зміст великою мірою визначала реалізація комплексної програми підтримки та розвитку культури Івано-Франківська на 2016-2020 р.р.

Якщо заданий нинішнім керівництвом міста темп розвитку збережеться, то Івано-Франківськ матиме великі шанси стати комфортним містом для жителів та туристів.
Відповідальні за оформлення виставки бібліотекарі Дяків Р.Б., Максимів М.Д., Горячева І.О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top