Краєзнавче асорті “Співці нашого міста”

7 травня 2018 року о 15 00 у приміщенні дитячо-юнацького клубу “Сучасник”(вул. Галицька,132) працівник бібліотеки-філії №5 (вул. Галицька,100) та педагог-організатор клубу проводили спільний захід – краєзнавче асорті “Співці нашого міста” з нагоди 356-річчя з часу заснування рідного міста та 90-річчя з дня народження В. Грабовецького і 75-річчя М. Головатого.

Спочатку бібліотекар ознайомила присутніх із біографією ювілярів супроводжуючи виступ відео: “Вулиця. Пам’яті Михайла Головатого”, “Програма Вулиця Грушевського-9 Івано-Франківськ” та “Помер видатний історик, професор Володимир Грабовецький” із сервісу You Tube. Згодом для членів клубу було зроблено огляд книг краєзнавців – ювілярів (В. Грабовецький “Історія Івано-Франківська”, М. Головатий “200 вулиць Івано-Франківська”, “Івано-Франківський некрополь”, І. Бондарев, М. Головатий “Івано-Франківськ: погляд крізь століття”, П. Арсенич, Б. Гаврилів, М.Головатий “Меморіальний сквер в Івано-Франківську” та ін.)

А наприкінці заходу діти із захопленням грали в інтерактивну гру “Мандрівка вулицями рідного міста” розроблену бібліотекарем за книгою М.Головатого “Етюди старого Станиславова”. ЇЇ учасники на мініатюрному транспорті рухалися за картою вулицями міста і відповідали на цікаві запитання з історії Івано-Франківська.
Відповідальна за проведення: Козак-Дидич М.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top