”Красиві слова і добрі вчинки”

12 жовтня 2017 року  в бібліотеці-філії №13 (с. Хриплин, вул. Берегова 4в.) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради був проведений  урок доброти ”Красиві слова і добрі вчинки”.

Урок присвячений творчій спадщині Василя Олександровича Сухомлинського – видатного педагога,письменника та людини з великоїлітери. Його книги-це збірник мудрих і повчальних оповідань,притч та  новел написаних для дітей і дорослих. Кожна казка, кожне оповідання розповідають читачам про неповторну красу природи,магічну силу доброти та чуйності,пробуджують бажання захистити слабшого,допомогтимолодшому.

На урок завітали учні 2 класу з своєю вчителькою Качур Г.І.

Завідувачка бібліотекою Бабій О.С. радо зустріла дітей ,коротенько розповіла їм біографію письменника  та познайомила з книгами представленими на тематичній поличці “Серце віддане дітям”.

Олександра Степанівна прочитала учням декілька оповідань Василя Сухомлинського:“Красиві слова і красиве діло”,”Бо я людина”,”Навіщо дякують”,”Соромно перед соловейком”-діти уважно слухали та ділилися своїми враженнями від прочитаного, розповідали про свої добрі вчинки, обітцяли бути добрими, мудрими, слухняними і  свідомими українцями.

На завершення заходу взялися за руки і побажали одне одному добра. Відповідальна за захід Бабій О.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top