Козацькі забави “Гей козак-козаченько”

12 жовтня в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (вул.Мазепи,11а) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської Міської ради з учнями 4Б класу ЗОШ №4 відбулися козацькі забави “Гей козак-козаченько” до Дня захисника України.

Збройні сили України своїми славними традиціями зобов’язані козацтву. До уваги учнів бібліотекар запропонувала перегляд і обговорення відеоролика “Час згадати нашу славу,брате”.

Діти брали участь у вікторині “Кмітливі козачата”, демонстрували свої знання козацьких приказок, вивчали девіз козаків і присягали на вірність козацькому роду. Активні були у конкурсах “Браві солдати”, “Кроком руш”.

З метою виховання учнів в дусі військових традицій українського народу і військово-професійної орієнтації на захід були запрошені представники громадського формування “Національні Дружини”, “Юнацького корпусу”. Володимир Кукло ознайомив дітей з бойовою екіпіровкою і озброєнням воїнів. Світлана Ровенчук з основами надання долікарської допомоги на полі бою. Діти з цікавістю вивчали і практикувались у цьому, демонструючи, що вони є надійною зміною, майбутніми захисниками України.

В знак подяки і шани усім, хто носить військову форму прозвучали підготовлені учнями вірші-привітання до Дня захисника України, а також діти подарували гостям власноруч зроблені в техніці квілінг синьо-жовті прапорці.
Виконані дітьми пісні “Разом і до кінця!”, “Нам потрібне мирне небо” об’єднали усіх на заході і подарували впевненість у світлий мирний завтрашній день.
Біля книжкової викладки “На сторожі спокою і миру” бібліотекар ознайомила присутніх з цікавою літературою.

Відповідальна за проведення Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top