Книжкове євроасорті “На глобусі – Європа”

З нагоди святкування Дня Європи в Україні 19 березня 2019 року о 12:00 на абонементі ЦМБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулось книжкове євроасорті “На глобусі – Європа”.

Розпочавши захід, бібліотекар зауважила, що в Україні 18 травня, відзначають дивовижне свято – День Європи. Дивовижне переважно тому, що наша держава – єдина держава у світі, яка, не будучи членом Європейського Союзу, з року в рік святкує на державному рівні єднання з європейськими країнами. Широко, голосно, весело.

Тож і в бібліотеці панував гарний настрій, щирі емоції. Захід проходив в нестандартній креативній формі. Присутні мали можливість ознайомитись із новинками художньої літератури країн Євросоюзу. Бібліотекар звернула увагу на літературу представлену на однойменній виставці, особливо на книги серії “Карта світу”. Зачитувались уривки з книг, які пропонувались учасникам за вибором один одному.

Організатори заходу сподіваються, що перегляд цих видань допоможе всім більше дізнатися про ЄС та зрозуміти місце України в європейському просторі.
Захід організований для широкого кола користувачів, відповідальна – Кирста О.М., світлини Наталі Команяк

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top