«Ключі від щастя»

Зустріч з письменником  – це зустріч з живою книгою, яка розмовляє, розказує, відповідає на запитання, жартує. Це, свого роду, цікава пригода.

21 листопада 2019 року о 16.00 годині в бібліотеці-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А)  Департаменту культури міської ради відбулося чудове літературне меню «Ключі від щастя».

Живою Книгою ми запросили побути письменницю, доктора філологічних наук, професора кафедри педагогіки початкової освіти Педагогічного факультету Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника – Ольгу Деркачову.

Читальна зала бібліотеки була повна  любителів українського слова і якісної літератури.

Зустріч відбувалася в день, коли весь християнський світ відзначав День Архистратига Михаїла. Образ святого Михайла уособлює перемогу добра над темними силами: гримить грім — значить, святий Михайло бореться з чортами. А також, це  День Гі́дності та Свобо́ди — свято в Україні, що відзначається щороку 21 листопада на честь початку  Революції Гідності (2013 року).

 У літературному меню  були і цікава автобіографія письменниці, і  курйозні випадки з життя, і відповіді на запитання слухачів. Несподіванкою для пані Олі був літературний іспит-лото, в якому їй довелося обирати номер білета, а учасники з зали зачитували назву книги, котру коротенько презентувала письменниця. Такий тісний контакт промовця з аудиторією завжди пожвавлює атмосферу заходу.

Дякуємо, шановній Ользі Сергіївні,  за змістовне, багатопланове і надзвичайно цікаве розкриття своєї творчості, за подаровану  для бібліотеки  книжку «Різдво через Збруч» та за теплоту душі.

На завершення  всім було запропоновано горнятко запашного чаю чи ароматної кави зі смаколиками.

В теплій, дружній компанії час минув непомітно. Всі розходилися зі словами: «До нових зустрічей».

Відповідальна за проведення Ліктей Н.К.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top