Клуб «Люди золотого віку»

З сім’ї починається життя людини. Вона є джерелом любові, поваги, солідарності та прихильності, те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.

Міжнародний день сім’ї щорічно святкується 15 травня. І, мабуть, не випадково він поряд з Днем матері. Учасники клубу «Люди золотого віку», що діє в читальному залі ЦБ (вул. П. Орлика, 5) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, одну зі своїх зустрічей присвятили даній тематиці. Бо вважають, що вплив сім`ї є вирішальним у формуванні особистості. Гість нашої зустрічі – пані Тетяна Хромей. Багатодітна мати, поділилась з присутніми своїм досвідом, своїм розумінням того, як має здійснюватись виховання, що є найважливішим для неї і її дітей. Вона розповіла про те, скільки випробувань випало на долю її родини, і як вони усі разом мужньо знаходили в собі сили їх пройти, як долали матеріальні труднощі, як вчилися дослуховуватися до думки один одного, як ставали однією дружньою командою однодумців. До розмови охоче долучились жінки – учасниці клубу. Вони згадали і свої життєві історії, бо для кожної людини усе, що стосується сім`ї – актуальне.

Усі ми виростали в сім`ях, маємо свої родини, тому ця тема для кожного хвилююча і важлива. Що робить нас сильними, в чому черпаємо натхнення – розповіли нам присутні жінки – наші найактивніші учасники клубу, і ми переконалися, що жінки у нас сильні, самодостатні, творчі і просто чудові. А родзинкою зустрічі, як і завжди стали пісні у виконанні Івана Кухара і ми всі разом співали – наші улюблені пісні, знайомі кожному ще з дитинства. Організатор зустрічі керівник клубу, бібліотекар Ірина Тарновецька – Мороз.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top