Клуб «Люди золотого віку»

6 грудня 2019 року учасники клубу «Люди золотого віку», що діє при читальному залі ЦБ Департаменту культури Івано-Франківської міської ради мали чудову нагоду відвідати народознавчу світлицю.

Вони стали учасниками надзвичайного дійства, яке створив для усіх присутніх в залі Науково-методичного центру культури та туризму Прикарпаття народний аматорський фольклорно-етнографічний вокальний колектив «Не сумуй» будинку культури села Топорівці Городенківського району. Глядачі захоплено аплодували майстерності і проникливості з якою виступали артисти і щедро дарували гарний настрій.

Також присутні почули багато цікавого про історію цього села, яке представила голова сільської ради Леся Сливчак (хористка, в минулому керівник цього колективу. Героїчна історія села Топорівці надихає його жителів і вони свято бережуть її, та з покоління в покоління передають його унікальні традиції. Таке відношення до історії і традицій свого краю викликає велику повагу і вселяє надію на краще. Багато позитиву, приємних вражень, фото з учасниками колективу «Не сумуй» і на завершення щедре частування традиційними стравами…

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top