Клуб «Люди золотого віку» і вуличне мистецтво

Учасники клубу «Люди золотого віку», що діє при читальному залі (вул. П. Орлика,5) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, завітали до Центру  сучасного мистецтва, де переглянули виставку художника Василя Андрушка з Коломиї, про яку грунтовно розповів художній керівник Центру Василь Стефанишин.  

Головна ж мета нашого візиту – взяти участь у дуже цікавому проекті, який готує до Дня Незалежності Директор Центру Андрій Шнайдер. Ярнбомбінг – це один з видів сучасного мистецтва, який дає можливість  долучитися до нього усім бажаючим, хто має хоча б елементарні навики в’язання спицями або гачком. І ми долучились.



Працювали в приміщенні Центру сучасного мистецтва, надихались картинами, які там експонувались, спілкувались, поєднували корисне і приємне: співали,  насолоджуємось приємним товариством один одного. Багато цікавих вражень, творчих знахідок, душевного спілкування. Хто мав можливість, ще додатково працював удома. Розпочали виготовляти в’язані полотна учасниці клубу 12 серпня і за такий, відносно невеликий, проміжок часу  створили шість в’язаних полотен. І у клубі поповнення – до нашого гурту долучились жінки, вимушені переселенці зі Сходу. Любов Вагуріна – член Правління Всеукраїнського об’єднання ГО «Українці Донбасу і Криму», яка вже неодноразово була учасницею наших клубних заходів, запросила своїх подруг, які залюбки взялись за роботу і наша дружна команда перевершила найсміливіші  сподівання. Тож з нетерпінням чекаємо, коли наша творчість буде оцінена мешканцями міста та його гостями.

 Щиро запрошуємо у День Незалежності відвідати локацію на пл. Міцкевича!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top