Зустріч з письменником-фантастом Олегом Ростковичем

23 квітня в центральній бібліотеці для дітей (вул. С. Бандери,8) відбулася зустріч з письменником-фантастом Олегом Ростковичем. Він презентував свою збірку «Веселі і не зовсім фантастичні оповідання». Теми досить близькі та зрозуміли читачам, хоча й фантастичні. До того ж в ній дуже багато гумору та надії на світле майбутнє.

Світ невпинно змінюється, фантастичні технології стають буденністю. Але чи змінюються люди у цьому змінному світі? І якщо змінюються, то чи на краще? Переконані: яким би майбутнє не було, люди в ньому будуть! А якщо будуть люди – то з ними неодмінно траплятимуться веселі і не зовсім фантастичні пригоди!

Відвідувачів заходу дуже зацікавила тематика, яку у своїх оповіданнях піднімає Олег Росткович: роботизація усіх сфер людського життя, намагання зазирнути у майбутнє, міжгалактичні відносини, взаємовідносини між людиною та роботом. Тож слухацька аудиторія закидала автора фантастичних оповідань цікавими запитаннями. Спілкування вийшло активне й емоційне, жваве й бурхливе. Сперечалися між собою читачі про те, як швидко настане час суцільної роботизації, і чи не поставить людство у незручні рамки, чи не створить загрози людству?

Письменнику було дуже приємно побачити таке зацікавлення дітей фантастикою. Він подарував класу та найбільш активним учасникам заходу свою книжку “Веселі й не зовсім фантастичні оповідання”. Олег Росткович відкритий до спілкування, тому домовились ще на одну зустріч після того, як діти прочитають книгу.  Для тих, кого вабить світ фантастики, оповідання Олега Ростковича стануть справжньою знахідкою. Тож будемо чекати на відгуки!

Збірка «Веселі й не зовсім фантастичні оповідання» та інші твори друкуються на інтернет-сайтах «Поетичні майстерні» та «Гоголівська академія». Прочитати їх можна й тут:

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top