Зустріч з Н. Мартинцем

6 березня працівники бібліотеки-філії № 6 (вул. Вовчинецька,188) Івано-Франківської МЦБС, департаменту культури міської ради, разом з педагогом-організатором Микицей Х.С. в приміщенні дитячо-юнацького клубу «Прометей» провели зустріч із поетом, публіцистом, гумористом, громадським діячем, ліквідатором аварії на ЧАЕС, активістом Майдану, волонтером в зоні АТО, членом правління Всеукраїнського громадського об’єднання “Асоціація діячів естрадного мистецтва України”, членом Національної Спілки Журналістів України, Заслуженим діячем естрадного мистецтва України, підполковником Українського реєстрового козацтва, Нестором Мартинцем.

Ведучі зустрічі представили поета, розповіли, що Нестор Михайлович випустив понад двадцять книг, на його слова написано понад сто двадцяти пісень, які стали переможцями всеукраїнських та міжнародних конкурсів, випустив 4 аудіодиски гумору, 16 з яких увійшло до “Золотої колекції українського гумору”. Бібліотекарі представили книжкову виставку «Україна в моєму серці», та його збірки віршів «Нехай Господь благословить ваш шлях», «Революція гідності», «В нас йде Вітчизняна війна», «Ми в Бога однакові», «Пекло посеред раю», «Бережім матерів».

Наприкінці зустрічі Нестор Михайлович декламував свою поезію, розповів про ситуацію на фронті, у школах Східної України, а також виконав декілька пісень на свої слова.
Зустріч пройшла дуже цікаво, змістовно.

Відповідальна Подолецька Г.І. та Паркулаб Н.І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top