Зустріч з волонтером Корпусу Миру Робертом із міста Піттсбурга

Collage_Fotor3
Peace Corps Ukraine – Корпус Миру в Україні діє з 1992 року.

26.07. 2016 року о 13:00 в приміщенні читального залу ЦБ (в. П. Орлика, 5) відбулася зустріч  з волонтером Корпусу Миру Робертом, який прибув на запрошення Івано – Франківського міського центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, в рамках культурно-освітнього обміну між Америкою і Україною.

На зустрічі були присутні волонтери цивільного корпусу “Азов”, представники благодійної організації “Дотик ангела”, працівники Івано-Франківської ЦБС та користувачі бібліотеки, соціальні працівники.

Ірина Лущак – працівник соціального центру, зауважила:

”Практика запрошення волонтерів Корпусу Миру існує в Україні вже давно, але ми вперше запросили волонтера, фахівця соціальної сфери, з метою поліпшення виховної  роботи з дітьми із неблагополучних сімей, які мають проблеми із законом. Ми дуже задоволені результатами волонтерського візиту Роберта і сподіваємося на майбутню співпрацю.”

Collage_Fotor
Роберт запропонував присутнім ексклюзивну мультимедійну презентацію
Pennsylvania: Pittsburgh з авторським коментарем, охоче відповідав на питання присутніх і висловив щиру готовність співпрацювати та брати участь в спільних волонтерських проектах та починаннях.

Формат офіційної зустрічі непомітно перейшов у невимушену атмосферу спілкування за філіжанкою кави.

Довідка: Peace Corps – започатковане у 1960 році закликом сенатора Джона Кеннеді до студентів Мічиганського університету служити своїй країні та сприяти зміцненню миру у світі, живучи та працюючи серед громадян інших країн.

Корпус миру це урядове агентство США, покликання якого формулюється як зміцнення миру та дружби між народами світу.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top