Зустріч гуртка “Радість спілкування”

6.03.2018 р. о 18.30 у бібліотеці-філії №7 (вул.Дністровська, 22) відбулась зустріч гуртка “Радість спілкування”. “Між нами жінками”- так називалась розмова, яка присвячена жінкам, весні, коханню, стосункам.

Пам’ятаєте рядки з філософської казки-притчі Антуана де Сент-Екзюпері «Маленький принц»: «Добре бачить тільки серце. Найголовнішого очима не побачиш».
Таке філософське питання запропонували до обговорення членам гуртка “Радість спілкування”.

Неможливо визначити, що за людина перед вами лише за зовнішнім виглядом. Щоби справді кохати когось, потрібно побачити людину зсередини — її природу, дух або душу. Є те, що не помітиш очима. У коханні з великої літери найважливіше можна побачити тільки серцем… Коли ми вчимося спілкуватися відкрито і чесно, життя змінюється.

Єдиний чоловік, що відвідав зустріч, теж висловив свою теорію успішного кохання, сімейного життя, дружби, ролі жінки у житті чоловіка та родини в цілому.
Голова ГО Жіночий центр “Януа Віте” Ілона Шукшина розповіла присутнім як розпізнати, віднайти за енергетикою саме вашу людину, вашу другу половинку, та й зуміти пронести ці почуття через все життя. Бо любов та прощення є основними постулатами буття в усьому світі.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top