Зустріч-вітальня “Жінка з келихом дощу”

Screenshot_8В теплій, щирій, душевній атмосфері відбулася зустріч-вітальня “Жінка з келихом дощу” 8.04.2016 о 14.год. у читальному залі б/ф № 2. Це літературне дійство приурочено 60-ій річниці від дня народження талановитої письменниці, поетеси, кінодраматурга, новелістки – М. Вайно.

Тонкий психолог, ніжний лірик, вдумливий філософ – М. Вайно читаючи свої твори, вразила аудиторію поетичним різнобарв’ям, душевними емоціями, гармонією слова.Адже її образи заставляють реципієнта задумуватись, співпереживати й мислити.

Усі присутні з непідробним захопленням і цікавістю слухали нашу відому краянку, і час від часу лунали схвальні вигуки та оплески.

Читачі дізнались окремі сторінки біографії М. Вайно і про те, що надихає письменницю на творчість, над чим зараз працює, і її ставлення до сучасної української літератури.

Про свою співпрацю на педагогічній ноті з Марією Вайно розповіла доцент кафедри мовознавства медичного університету п. Зоряна Родчин.

Бібліотекар Захарів О. Я. провела огляд книжкової виставки “Пошук одвічної гармонії” за творами М. Вайно.
Акцентувалась увага на перших збірочках поезій “Терпкість” та “Паводок”, виданих у 1992 році, а також на зібраннях новел: “Шкіци на одвірках”, “Станіславські фрески”. Зокрема, вибрані твори під назвою ”Жінка з келихом дощу” та нове ювілейне видання “Кусень світу”.

Присутніх на заході було 14 чоловік, та бібліотекарі шкільної бібліотеки СШ № 1.

Захід провели Захарів О. Я. та Горячева І. О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top