«Зустрічі з прекрасним»

В Івано-Франківському Центрі сучасного мистецтва (директор – Андрій Шнайдер) експонується виставка художниці з Одеси Марини Яндоленко. На виставці представлено більше 20 живописних робіт, в яких авторка ділиться своїм світосприйняттям, емоціями та враженнями від споглядання природи, її магічної краси і казковості.

07.02.2019 року учасники клубу «Люди золотого віку», що діє при читальному залі ЦБ Департаменту культури Івано-Франківської міської ради зустрілись в Центрі Сучасного Мистецтва (вул. Марійки Підгірянки, 23), щоб стати учасниками неповторного дійства – «Зустрічі з прекрасним».

Класична музика і сучасний живопис поєднались в яскравий, насичений букет почуттів та емоцій і справили на глядачів незабутнє враження, на якийсь час зануривши їх в казку художниці, яка зуміла передати свій багатий внутрішній світ на полотні. Під час зустрічі звучали поезії Ярослави Харук, Світлани Пілецької і Любові Корпан, а ще було багато несподіваних сюрпризів і невимушеного дружнього спілкування. Створювали цю прекрасну атмосферу свята для учасників клубу «Люди золотого віку» музиканти – викладачі Івано-Франківської дитячої музичної школи №1 ім. М. Лисенка:

Квартет (ансамбль) баяністів у складі: Пасічняка Романа, Пасічняк Лілії, Матвіїва Степана, Петренко Руслани та гітаристи Назар Михайлюк з учнем школи Тарасом Дмитром.

Особлива подяка директору ДМШ №1 ім. М. Лисенка Кецало Любі та художньому керівнику Центру Сучасного Мистецтва Стефанишину Василю. Організатор заходу бібліотекар читального залу Ірина Тарновецька – Мороз.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top