Зимова казка “Зима-красуня, біла чарівниця”

Зима…Ніжна казка, що несе за собою усю велич природи…Зима чарує своєю неймовірністю: різноформними сніжинками, сніговими заметами, чудернацькими малюнками на вікнах. Мабуть, немає жодної людини, яка б не любила зиму, адже саме взимку приходять до нас самі найочікуваніші і найулюбленіші свята.

14.12.2017 року у бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (Мазепи,11А) Івано-Франківської міської Ради з учнями 3Б класу ЗОШ№4 проведено подорож у зимову казку “Зима-красуня, біла чарівниця”. Розпочалися в нашій бібліотеці дні святкові, ялинкові!
Привітали діти зиму веселою піснею “Здрастуй, зимонька!”

Разом з бібліотекарем школярі вирушили у світ зимової краси і зимових див, почули цікаві розповіді про зимові місяці, розважились, переглядаючи мультфільм, творчо працювали, складаючи зимового вірша, вчились бачити і відчувати красу природи, малюючи фарби зими і навіть фантазуючи і уявляючи “голоси” зими. За допомогою 3Д окулярів діти поринули у віртуальну подорож зимовим лісом на санчатах разом зі Святим Миколаєм.

Активну участь взяли школярі у запропонованій бібліотекарем “Зимовій вікторині”, проявили свою кмітливість у розгадуванні кросворда і загадок. Дуже розважила дітей гра-жарт “Що буває на ялинці?”. Особливу увагу дітей привернула майстерно зроблена святкова “Ялинка-виставка” із книг. Зима приходить до нас з найулюбленішими святами! Бібліотекар розповіла дітям про історію свята Святого Миколая і запропонувала переглянути цікаве відео “Святий Миколай – історія і магія свята.”

Готуючись до свята діти самі складали вірші на зимову тематику, проявили свою обдарованість, майстерність і талант, сподіваючись, що до кожного із них обов’язково прийде Святий Миколай і принесе подарунки.

Подорож у зимову казку завершилась веселою піснею “Миколай ти до нас завітай!”. Всі співали, танцювали і веселились. І тепер кожна дитина з нетерпінням буде чекати Новорічних свят! Лунали сміх і радість, веселий настрій був в усіх.
Відповідальна за проведення Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top