“Збережемо енергію, збережемо життя”

 У зв’язку з проведенням у нашому місті днів сталої енергії, 31 жовтня у бібліотеці – філії №1 по роботі з дітьми (вул. Г. Мазепи, 11а)  Департаменту культури Івано – Франківської міської ради було проведено цікаву та пізнавальну відео – мандрівку “Збережемо енергію, збережемо життя”.

Діти дізналися багато нового та пізнавального про те, як раціонально споживати енергію, берегти тепло в будинку, правильно користуватися електроприладами та вчасно закручувати крани з водою і обов’язково вимикати світло вдень.

Ці корисні знання допомагали дітям відгадувати веселі загадки про побутові прилади “Впізнай мене”. У завданнях бережливих “Що потрібно для того щоб заощадити…”. Діти запропонували свої варіанти економії. Гарного настрою додали жартівливі ігри для ощадливих “Вибери потрібне”.

Захід було організовано для молодших школярів, щоб діти змалечку навчились цінувати та берегти ті ресурси, котрі роблять життя людей комфортним, а енергію треба використовувати економно та раціонально. 

Також присутні переглянули “Відео  – поради на кожен день”, мультфільми ”Енергозбереження в школі і вдома”, “Добре світло”, “Фіксики – економія енергії”, “Фіксики – поради як берегти електроенергію”.

Доповненням до заходу стала викладка літератури “Дітям про енергозбереження”.

Відповідальна за проведення Марковська О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top