Захід “Про тих, хто плаває, літає, нявчить і лає”

4 жовтня людство нашої планети відзначає Всесвітній день захисту тварин. Цей день спрямований на привернення уваги до прав тварин та їхнього добробуту, це привід нагадати людям про їхню відповідальність за братів наших менших.

 

З нагоди цього свята бібліотека-філія №13 (с.Хриплин, вул. Берегова 4в) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради для учнів молодших класів провела захід “Про тих, хто плаває, літає, нявчить і лає”. В цей день діти дізналися багато цікавого про мешканців лісу, степу, водойм. Завідувачка бібліотеки також розповіла дітям про птахів, риб, комах і домашніх улюбленців. Присутні на заході мали змогу поповнити свої знання про найменшого і найбільшого птаха на планеті та про птахів, які виробляють” пташине молоко” і годують ним своє потомство.

Бібліотекарка проінформувала учнів про вплив тварин на життя та здоров’я людини, про лікувальні здібності котів, собак, коней, дельфінів, про користь від спілкування людини з твариною.
Діти, в свою чергу, розповідали цікаві історії про своїх домашніх вихованців, відгадували загадки, вікторини та знайомились з літературою
представленою на тематичній поличці “Цікавинки Божого світу”.

І на закінчення заходу, хочеться звернутися до людей: “Давайте не забувати про те, що ми одна велика сім’я на маленькій планеті, і роблячи добру справу, допомагаючи нашим братам меншим, ми допомагаємо собі.”

Відповідальна за захід Бабій О.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top