Засідання клубу «Діалог»

100 170931.10.12р. в читальному залі центральної бібліотеки Івано-Франківської МЦБС , що по вул. П. Орлика, 5, відбулося чергове засідання клубу «Діалог» на тему «Правовий захист екології – насущна вимога часу». Тема надзвичайно актуальна, бо взаємодія суспільства і природи – це проблема глобального статусу як в Україні, так і в світі в цілому. Без переосмислення, зміни екологічного законодавства, усвідомлення відповідальності перед природою всіх і кожного зокрема – помста природи невідворотна.

Бібліотекарі підняли цілий ряд питань, які цікавили присутніх – учнів старших класів ЗОШ№4, членів клубу: охорона навколишнього середовища і забезпечення екологічної безпеки, еколого-географічні проблеми, шляхи їх подолання, нормативно-законодавча база України в галузі охорони навколишнього середовища та інш.

100 1708

 

Гостем клубу був Назар Саведчук, начальник відділу правової роботи та правової освіти головного управління юстиції в Івано-Франківській області. Він конкретно зупинився на цих проблемах, також відповідав на питання учнів. Присутні взяли участь в анкетуванні «Чи болить тебе зламана гілка?» Також для них працівники читального залу продемонстрували тематичний відеоматеріал «Бережи Землю і вона збереже тебе», організували і презентували книжкову виставку «Духовна сила народу – у збереженій природі», рекомендаційний список літератури до теми.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top