Засідання клубу “Діалог” в читальному залі ЦБ

Klub Dialog CZ 23.10.1423 жовтня 2014 р. о 14.00 в приміщенні читального залу (вул. П. Орлика, 5) на засідання правового дискусійного клубу “Діалог” зібралися учні та вчителі ЗОШ №4 , начальник відділу правової роботи та правової освіти Головного управління юстиції в Івано-Франківській області Саведчук Н. З, юрисконсульт відділу організаційно-правової та кадрової роботи Івано-Франківського обласного центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Пашніцький  Р.М. , директор міського центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Дикун Л. Д. Тема засідання актуальна і масштабна – «Захист кожної особистості – першочергове завдання держави. Правові й соціальні установи та інституції».
Бібліотекарі читального залу розповіли присутнім, що 20-26 жовтня у багатьох країнах світу відбуваються зустрічі, дискусії, презентації, виставки, присвячені діяльності ООН, адже 24 жовтня 2014 р.  організація відзначає своє 69-річчя. Виступи гостей висвітлювалили наступні питання:історія створення, структура Організації Об’єднаних Націй;«Декларація прав людини», «Конвенція ООН про права дитини» та інші важливі документи; діяльність правових і соціальних установ та інституцій; механізми захисту прав і свобод людини в Україні та інші. Дискусія проходила в атмосфері зацікавленості й активного спілкування.
В ході заходу були продемонстровані тематичні презентації «ООН – живе втілення надії людства», «Права дітей – понад усе».
Юристи та спеціалісти центру соціальних служб підготували та  ознайомили старшокласників з пам’ятками «ООН: історія створення, основні завдання та напрями», «Наші права – в наших руках», «Це потрібно знати кожному!».

Засідання клубу «Діалог» завершилось презентацією бібліотечної виставки «Права й закони в твоєму житті».
Відповідальна за проведення заходу бібліотекар читального залу Валентина Часник.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top