«Журнали з друку читачеві в руку»

Газетна і журнальна інформація настільки органічно влилася в наше сьогоденне життя, що ми її часом не помічаємо, як свіже повітря, яким дихаємо. Саме з метою популяризації сучасних періодичних видань і підняття їх іміджу серед користувачів 14 червня 2018 р. в бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Департаменту культури Івано – Франківської міської ради в рамках спецпроекту ЛІТО+ відбулися  журнальні посиденьки під кронами дерев «Журнали з друку читачеві в руку».

Бібліотекар розказала, що читання  дитячої періодики вводить дитину в світ інтелекту і гри, вчить цікавитися новими подіями та явищами, перейматися суспільними проблемами, брати участь у спільній справі (конкурси, вікторини, колекціонування), а значить готує її до активної життєвої позиції. У дитячих журналах можна знайти корисну та цікаву інформацію «про все на світі». На їх сторінках багато цікавих, пізнавальних, захоплюючих розповідей, оповідань, віршів, які допомагають у навчанні, вчать логічно мислити, відкривають таємниці навколишнього світу, дають можливість весело і змістовно провести дозвілля, навчитися робити цікаві речі.

Наша бібліотека багата такими журналами : «Яблунька», «Стежка», «Малятко», «Пізнайко», «Колосок», «Граючись-навчаємось» та інші. Діти з цікавістю розглядали їх, беручи для себе щось нове, незвідане. Хоч погода не дуже сприяла , журнальним посиденькам під кронами дерев, наші користувачі залишилися задоволеними масовим заходом.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top