Етична бесіда “Відкриєм серце для добра”

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана. З нагоди цього дня, 4 жовтня 2017 року в бібліотеці-філії №6 (вул. Вовчинецька,188) Івано-Франківської МЦБС, Департаменту культури міської ради відбулася етична бесіда “Відкриєм серце для добра”.

Мета заходу: розповісти про необхідність шанобливого ставлення до літніх людей; виховувати любов і турботливе ставлення до людей похилого віку. Повага до старших вважається в народі рисою, притаманною кожній порядній людині.

Бібліотекарі розповіли присутнім про історію запровадження Міжнародного дня людей похилого віку; узагальнили знання учнів про правила поведінки вдома, в школі, в громадських місцях. Обговорили навички правильного ставлення до старших, батьків, як проявляти піклування про молодших, слабших. Щоб виховати цю рису, дітям розповідають різні повчальні історії, легенди.

Захід доповнила викладка літератури “Зростаєте справжніми людьми”.

Закликали запам’ятати одну важливу річ: зроблене вами добро повернеться до вас сторицею, як і заподіяне зло, черствість, байдужість.

Відповідальна за проведення Романюк К.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top