“Енергію духу, життя зберегти, вистояти і перемогти”

“Доброволець – особа, що здійснює

                                                                    будь – яку діяльність добровільно,

                                                                    а також безоплатно, не отримуючи

                                                                    за це матеріальної допомоги”.

                                                                                            ( Вікіпедія)

14 березня о 12:00 в читальному залі бібліотеки – філії №14 ( вул. Довженка, 12) Департаменту культури Івано – Франківської міської ради з нагоди Дня українського добровольця проводилось інформ – досьє “Енергію духу, життя зберегти, вистояти і перемогти”.

Учасниками заходу були учні 4 класу ЗОШ  №28 (керівник Наталія Михайлівна). Бібліотекар ознайомила учнів з історією виникнення свята, з громадськими добровольчими організаціями та Івано – Франківською організацією учасників АТО. За підтримки начальника вибухонебезпечного відділу Головного управління Національної поліції в Івано – Франківській області Дзібія Р. І. інспектори вибухонебезпечної служби Чергизов С. С. та ін. демонстрували зразки вибухонебезпечної зброї (міни, гранати), а також засоби захисту (каски, бронежилети), застерігали та наголошували на правилах безпеки в разі зіткнення з цими предметами.

На завершення заходу прозвучали зворушливі вірші в авторському виконанні С. Пілецької : “ Не блідни перед ворогом, борись…”, “ Посвята” та ін.

Відповідальна за проведення Засєдко Р.О.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top