Екскурсія “Запрошуємо вас, любі діти, в наше “Грай-Читай” місто”

Заохочуючи дітей до читання 5.12.2017 року у бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (Мазепи,11А) Івано-Франківської МЦБС, Департаменту культури Івано-Франківської міської ради з учнями 1А класу ЗОШ№4 проведено екскурсію “Запрошуємо вас, любі діти, в наше “Грай-Читай” місто”.

Дитинство – пора ігор, розваг, забав. Всі діти мрійники і фантазери, і тому разом із бібліотекарями учні фантазували, мандрували книжковим містом, де є свої вулиці, будинки, мешканці – це звичайні книги і іграшки. Учні вчились орієнтуватись в книжковому місті, знаходити цікаву і потрібну книгу, а також знайомились із правилами поведінки в “Грай-Читай місті” і правилами поводження з книгою.

Щоб зацікавити дітей літературою на різні теми бібліотекар під час мандрівки читальним залом ознайомила школярів із дитячим кутком “Всі таємниці на твоїй полиці”, а також із яскраво ілюстрованими дитячими журналами та енциклопедіями.
Після розважально-пізнавальної мандрівки книжковим містом кожна дитина виявила бажання своє дозвілля проводити з книгою і відвідувати нашу бібліотеку.

Відповідальні за проведення заходу ДраганчукГ.М. , Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top