“Горять свічки на серці України”

Герої Небесної Сотні відійшли у вічність. Відійшли, щоб з висоти свого подвигу дивитися на нас: якими ми є, чи не марною була така висока ціна, заплачена за день наш сьогоднішній. Сьогодні ми розуміємо ціну такого кроку. Якби на всіх історичних етапах нашої боротьби не було такої згуртованості, такої народної підтримки , то чи була б сьогодні Україна?

Революція Гідності стала для кожного українця мірилом порядності і честі, розумінням свого місця у суспільстві. Вшановуючи Героїв Революції Гідності, працівники краєзнавчого відділу ЦМБ (вул. Г. Мазепи, 3) та інформаційно-аналітичного забезпечення та обслуговування інформаційних систем ЦМБ (вул. П. Орлика, 5) організували екскурсію в Музей Небесної Сотні учням обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей сільської місцевості (клас 10-І вихователь Владика О. Т. та клас 10-Б вихователь Фущич У. С.).

Разом з екскурсоводом Картуш Світланою ліцеїсти , вихователі та працівники центральної міської бібліотеки поринули у спогади тих трагічних листопадових днів 2014 р. Сьогодні ми ще і ще згадуємо Героїв Небесної Сотні, молимось за них і запалюємо свічки пам’яті! Ми живемо без них, пам’ятаємо їх всіх і будемо завжди пам’ятати.

Матеріал підготувала завідувач відділу краєзнаавства ЦБ Паркулаб Г.А.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top