Екологічний прес-реліз «Природи неповторнюу красу, я серцем, словом, пензлем захищу»

Учись любити все навколо себе:
Траву і квіти, кущик, деревце.
Жучка і пташку, і блакитне небо,
І синьооке чисте джерельце.

З метою прищеплення любові до природи, рідного краю, вироблення навичок дбайливого ставлення до навколишнього середовища, бібліотекарі філії № 2 14.06.2017 завітали у обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей, де провели масовий захід – екологічний прес-реліз «Природи неповторнюу красу, я серцем, словом, пензлем захищу».

З посилання на те, що людина є частинкою природи і зобов’язана її берегти, шанувати та відроджувати – бібліотекар Захарів О.Я. акцентувала увагу на тому, яку визначну роль відіграє природа в житті людини.
Діти допитливими очима дивилися на бібліотекаря і з охотою відповідали на запитання: «Хто є найбільшою твариною?», «Яка птаха найвище літає?», «Хто найпрудкіший?», «Хто найбільше їсть?», «Хто чим може похвалитися?» і т. д.

З радістю доповнювали приказки й прислів’я про тварин та рослин, відгадували загадки.
Екологічна вікторина « З природою треба дружити» пройшла активно й весело.
В кінці заходу бібліотекарі передали вихователю Мисій Василю Ярославовичу гостинці: цукерки, альбоми, олівці, фломастери, блокноти, кольоровий папір. Для центру психологічної реабілітації були передані в подарунок книги: А. Романової «Цікаве про тварин», А. Охріменка «Хрестоматія з зології», 3 томи И. Акимушкина «Мир животных» (з подарованого фонду).
Присутні – 14 дітей.
Відповідальна за захід – Захарів О.Я.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top