“Дивись, читай, шукай, на запитання відповідай”

15 червня о 17:00 год. працівники бібліотеки-філії №14 (вул. Довженка, 12) МЦБС Департаменту культури Івано- Франківської міської ради в рамках фестивалю мікрорайону “Привіт, літо!” проводили прес – експрес “Дивись, читай, шукай, на запитання відповідай”.

Для того, щоб канікули були цікавими і пізнавальними, варто завітати в бібліотеку, щоб ознайомитись із новими публікаціями в журналах. Для популяризації дитячої преси під відкритим небом було облаштовано своєрідний прес – експрес. Для любителів hand made журнали “Юний моделіст – натураліст”, “Академія Саморобкіна” пропонують створювати та моделювати цікаві саморобки. Пізнавальні журнали “Школа юного вченого” та “Колосок” – для тих, хто хоче розширити свій світогляд; журнал “ Однокласник”рекомендує зануритись у світ тінейджерів а  розважально – пізнавальні журнали “Барвінок”, “ ВДГ”, “Крилаті”, “Куля”, “Пізнайко” – конкурси, ігри, вікторини, загадки, ребуси.

Знайомство з журналами було для дітей мікрорайону цікавим, пізнавальним, розважальним і для багатьох продовжиться в бібліотеці.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top