Десант патріотичної книги “Реквієм Небесній Сотні”

Герої Гідності стояли до кінця
За Україну, за життя, за волю.
(Г. Василюк)

19 лютого 2018 року о 15:00 в Центральному Народному Домі (вул. Шевченка,1) Департаменту культури міської ради, з нагоди вшанування Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні, відбулась година-спомин “Весна, що нас змінила”.

Про події на Майдані у Києві та Івано-Франківську 2013-го року, розповіли очевидці Сивачук Сергій Олексійович (цивільний корпус “Азов”) та Микицей Юрій Григорович (військовослужбовець, учасник Майдану та АТО).

Працівники відділу обслуговування ЦБ: абонементу (вул. Короля Данила,16), читального залу (вул. П. Орлика, 5), краєзнавчого відділу (вул. Г. Мазепи,1) запропонували учасникам заходу десант патріотичної книги “Реквієм Небесній Сотні”. Книги і журнально-газетні статті яскраво висвітлили тему героїзму найсвідоміших синів України, які були цинічно та жорстоко розстріляні в серці Києва.

Герої Небесної Сотні відійшли у вічність, але дивляться на нас. Ми живемо без них, але з пам’яттю про них. Вони живі, бо не можуть загинути Герої, які не дали померти Україні. Слава їм довічна!
Відповідальні – Кирста О.М., Каретнікова Н.В., Паркулаб Г.А.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top