День інформації “Про все розкажуть книги”

Книга  одне з найбільших чудес, створених людиною. З того часу, як люди навчилися писати, всю свою мудрість вони довірили книгам. Книги відкривають нам світ, допомагають заглянути у минуле, уявити майбутнє.

Новим книгам був присвячений День інформації “Про все розкажуть книги”, що пройшов 8 грудня 2019 р. у бібліотеці-філії № 7 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради (вул. Дністровська 22).

Під час Дня інформації користувачі мали змогу ознайомитися з новинками літератури, що були отримані бібліотекою. Протягом дня у читальному залі бібліотеки читачі могли оглянути новинки на виставках “Про все розкажуть книги” та “Книжкове розмаїття Івано-Франківщини”, викладці нової періодики “Про що говорять сьогодні”. На абонементі працював бібліобар “Розмаїття нових видань”. Протягом дня у бібліобарі проходили експрес-огляди новинок та консультації “Як знайти інформацію у бібліотеці”. Дляповного ознайомлення з новими книгами у читальному залі можна було оглянути інформаційний бюлетень “Знайомтесь  світ нових книг”.

Закінчився День інформації зустріччю  оглядом новинок у періодиці з питань виноградарства, який було проведено у співпраці з громадською організацією “Виноградарі Прикарпаття” у читальному залі бібліотеки.

Відповідальна за проведення Дня інформації бібліотекар читального залу Федишин В.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top