“День матері – троїсте єднання любові”

В День матері 13 травня 2018 року о 16:00 в  на абонемент ЦБ (вул.К.Данила,16) Івано- Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради завітала творча молодь ММО ”АРТ-АКТИВ”. Відбулася презентація книжкової виставки “Матір називаємо святою” та бібліовітрини  “День матері – троїсте єднання любові”, яка діє з 10 до 15 травня 2018 року в рамках міського фестивалю “Мамина пісня”.

В цей день бібліотека приймала гостя із Тернополя Юрка Ліщука з його проектом “Wikipedia Poet” та його земляків Н. Малярчука, Т. Береженко, І. Крушельницьку. На захід також прибули: львів’яни Іра та Тарас Бобики, киянка Іванка Світляр та Сашко Мельник із Чернівців. Порадували своєю творчістю і іванофранківці: Богдан Кирста, Сергій Генза, Яна та Настя Небор, Марія Цимбал, Дмитро Бутенко. Вразила своїми віршами мама  двох дочок Оля Новак, а читати їй “допомагала” маленька донечка Оленка. Мар’яна Сурмачевська та Андрій Маврик презентували присутнім поетичний перфоменс. Останній потішив виконанням  музичних каверів та авторських пісень.

Панувала щира, доброзичлива атмосфера, яку створювали не тільки учасники, а й самі слухачі (яких ледь вміщав невеликий зал), і кожен в цей день згадав найдорожчу в своєму житті людину – маму, адже День матері – це день, коли ми можемо подякувати нашим мамам за все те добре, що вони для нас зробили, за їхню самопожертву і любов.

Не обійшлося і без сюрпризу. З Днем матері Тернопільський гість Юрій Ліщук привітав завідувача відділу обслуговування Кирсту О.М. з Днем матері та  подякував за організацію і проведення цікавих бібліотечних заходів.

Чекаємо нових  цікавих творчих зустрічей!

Відповідальна за проведення заходу – Кирста О.М..

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top