“День землі не «свято», а крик душі”

22 квітня – святкування Дня Землі. Це свято єднає народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих щедрот і природних ресурсів, якими наділила нас природа.
24 квітня 2019 року з нагоди Дня Землі в бібліотеці – філії№8 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради  відбулась екологічна година “День землі не «свято», а крик душі” для учнів 8-го класу ЗШ№6.


Під час заходу бібліотекар мала можливість розповісти учням, що населення планети все більше відчуває тривогу за екологічний стан Землі. Учені шукають шляхи вирішення проблем – оздоровлення Планети, створюють нові технології. Але величезна робота зі збереженням природи повинна розпочатися з
перебудови нашої свідомості. Якщо ми хочемо бачити планету здоровою, то екологом повинен бути кожен у своєму житті. Учні висловили своє бачення того, як покращити це становище і як змінити ставлення людини до природи. У процесі діалогу стало ще відомо, що б не знищувати первоцвіт. Квітка у воді це полонянка, яка приречена на загибель. Хай лісові квіти тішать око, серце і душу всіх. Первоцвіти – тендітна усмішка весни.
Учні мали змогу переглянути відеоролик «бережемо природу Землі разом», також була представлена виставка «Щоб тільки неба очі голубі цю землю бачили в цвітінні»

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top