Гра-подорож «Бібліотур в Європу»

День Європи – свято, що відзначається в країнах Європейського Союзу 9 травня, а також офіційно в Україні третю суботу травня з 2003 року. Намагаючись інтегруватися в європейське співтовариство, Україна і почала відзначати День Європи. На Україні це свято сприймається як спосіб приєднання до тих цінностей, яких дотримуються в ЄС. Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном, вона починається в серці кожного з нас, і ми – частина Європи.

Працівники бібліотеки-філії №1 (вул.Вовчинецька,206) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради в понеділок 20-го травня 2019 року, о 13.00 год. теж долучилися до цієї події, провівши у ЗОШ №25 з 7-А класу гру-подорож «Бібліотур в Європу». Цікаві фото про міста Європи, карти і віртуальні прогулянки дуже оживили захід і учні з азартом відшукували на карті то найменшу державу Ліхтенштейн, то Ісландію, то духовні Лувр і Фатіму, то відгадували якій державі належить певний прапор, а то – центр Європи у нас, в Україні.

Ще – всі разом визначилися з високими європейськими цінностями, до яких потрібно прагнути і яких потрібно вчитися: чесність, порядність, толерантність, почуття власної гідності, високий інтелект.
Захід проводився з метою виховання в учнів поваги до національних, духовних, культурних надбань європейських народів;
формування пізнавальної, інтелектуальної, творчої активності учнів.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top