«Голокост – пером на серці людства»

27 січня  у всьому світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Голокост- це події, пов’язані з великими людськими втратами.  

        До Дня пам’яті жертв голокосту 26 січня о 13:00 в бібліотеці – філії№8 (вул. Блавацького,1) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради  відбувся історичний віраж «Голокост – пером на серці людства». Що таке Голокост? Яка історія? Про це страшне лихо розповіла користувачам бібліотекар.

Під час  відео перегляду «Крик чорнозему», «Не забувайте» байдужим не залишився жоден з присутніх. Користувачі висловлювали свою думку щодо голокосту, ділилися враженнями про події та глибоко співчували жертвам Голокосту та людям, які дивом врятувались від масового знищення нацистам. Наприкінці заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх, хто став жертвами злочинних вбивств фашистів у роки Другої Світової війни.

  Хай навічно збережеться пам’ять про страждання і катування мільйонів вбитих дітей, жінок, старих. Хай світла пам’ять замучених буде грізною пересторогою добра, хай попіл спалених стукає в серця живих та закликає до братерства людей і народів.

Було оформлено ілюстративну виставку: «Голокост. Цього не можна забути.»

Підготувала Гринишин О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top